Атракціони в парку Горького працюватимуть і взимку

05.12.2012 18:34   -
Автор:

Оксана зі своєю трирічною донькою Меланією до парку Горького навідується щодня. Тут вони гуляють, граються на дитмайданчику, і катаються на каруселях.

Оксана харків'янка

-Дочка Милаша, ей нравится особенно собачка, параход, это ее любимые аттракционы. Вот например детские слоники, она пока сама боится ходить, только со мной, в моем сопровождении.
 
Покататися на атракціонах поспішають і вихованці школи-інтернату. Щосереди, за наказом харківського міського голови, для дітей як з міста так і  з області, які опинилися у важкій життєвій ситуації, абсолютно усі атракціони – безкоштовні. Кружіння на каруселях, маневрування на автодромі, башта падіння. Отримані емоції діти обіцяють запам"ятати надовго.      

Кирило вихованець Богодухівської школи-інтернату

-Я дуже восхищен, не знав, шо так буде. Я думав там якась горочка, а тут така красота, вообще.

Атракціони в парку Горького працюватимуть попри холод – цілу зиму, кажуть в адміністрації парку. Нові конструкції, сучасна електрика та механіка це цілком дозволяє. Тож, проїхатися на американських гірках та колесі огляду – можна за будь-якої погоди.    

Олег Гриненко головний інженер парку Горького

-Все аттракицоны подготовлены для работы в зимний период. Там, где имеются гидравлические механизмы масло поменяно на зимнее, там, где воздушная пневматика: конденсаты, вобщем все техническое обслуживание проведено для работы в зимний период.
 
З двадцять дев"ятого грудня по чотирнадцяте січня в парку Горького розпочнуться святкові гуляння. На центральній алеї засяє вогнями десятиметрова новорічна ялинка. А малеча листи зі своїми бажаннями зможе принести до будиночка  діда Мороза. До Нового року також запрацює сімейно-розважальний комплекс, він буде оздоблений тематичними декораціями. Зони поділять на піратську,ковбойську, авіаційну та зону джунглів. В Новорічну Ніч парк працюватиме цілу добу. Окрім атракціонів, відвідувачів розважатимуть аніматори, творчі колективи, приготують для дітей чимало конкурсів.

Олена Мітясова,Ігор Луханін, Харьковские Известия