Американцы готовы помочь Харькову создать Ситуационный Центр

16.03.2018 18:08   -
Автор:
Фахівці Центру розповіли про особливості роботи центру, який відповідає за нагляд та розробку планів реагування у випадку надзвичайних ситуацій в місті, а також координує всю роботу з жителями Нью-Йорка: до, під час і після стихійного чи техногенного лиха. Центр також відповідає за координацію екстреного планування і реагування на всі надзвичайні ситуації, які відбуваються в місті, а також координує роботу всіх необхідних служб міста, представники яких працюють в одному єдиному диспетчерському пункті оперативного реагування. У центрі працює більше 200 фахівців різних напрямків, в тому числі спеціалісти всіх  міських комунальних служб.
 
Амеріканські фахівці продемонстрували програми, що розробляє Центр та висловили готовність і далі співпрацювати з Першою столицею у створенні єдиного ситуаційного центру в Харкові.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Что такое безопасный город? Когда родители не боятся отпускать на улицу своего ребёнка, когда сын не переживает, что «скорая» не приедет вовремя к престарелой матери, живущей на другом конце города, когда вы уверены в том, что пожарная служба за считаные минуты приедет на вызов и спасёт близких и ваш дом…Вы должны быть уверены в том, что вам помогут в любой ситуации и не оставят один на один с проблемой. Именно для этого мы хотим создать уникальную для нашей страны структуру – Ситуационный центр, задачей которого станет безопасность каждого жителя нашего города.