"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Александра Шарикова поздравили с присвоением почетного звания “Заслуженный журналист Украины”

Спортивного оглядача"Харьковскіх Ізвєстій" Олександра Шарікова привітали із присвоєнням почесного звання "Заслужений журналіст України". Такий  наказ про відзначення державними нагородами Президент України Віктор Янукович підписав шостого червня – до Дня журналіста України.

Олександр Шаріков журналіст із п`ятнадцятирічним стажем. Та все ж зізнається, нагорода для нього є дуже приємною, але не менш несподіваною.

Олександр Шаріков, заслужений журналіст України:

-Ну приятно, наверное, что это признание прежде всего спортивной журналистики и спортивного репортажа, очень редко отмечают журналистов, которые работают в этой области. Ну, я считаю, что что-то мы наверное сделали и для спорта и для физической культуры, коль так отметили таким почетным званием.

Та окрім цієї нагороди в журналіста є і інші заслуги. Не один десяток грамот, медалей та кубків він одержав в області спорту. У тисяча дев`ятсот вісімдесят сьомому році Олександр Шаріков отримав звання майстра спорту СРСР з легкої атлетики. В його арсеналі призові місця у міжнародних змагання з марафонського бігу. Та найвищим досягненням спортсмен вважає участь у Кубку СРСР з легкої атлетики, де він увійшов до п`ятірки найсильніших марафонців.