Александр Грановский: мы делаем жизнь студентов более комфортной

05.12.2018 14:43   -
Автор:
У Харкові пройшла церемонія відкриття 69-ї спартакіади політехнічного інституту. Студенти протягом усього навчального року змагатимуться у двадцяти двох різних видах спорту.  За традицією під час урочистостей були підбиті  минулорічні підсумки. В цілому у змаганнях взяли участь близько 2000 студентів всіх факультетів та інститутів ХПІ.  
 
Євгеній Сокол ректор НТУ "Харківський політехнічний інститут"
 
В прошлом году студенты нашего университета завоевали 148 наград на всеукраинских спортивных соревнованиях. Безусловно, это огромнейшее достижение. И мы гордимся этим. Все наши студенты с огромным удовольствием занимаются физической культурой. Это важнейший этап духовного и физического развития.
 
Переможців та призерів українських, європейських та всесвітніх змагань цього року відзначили грамотами та подарунками. Найкращі спортсмени отримали від благодійного Фонду Олександра Грановського сертифікати на спортивну форму. Народний депутат вже давно допомагає Харкову. За його словами, підтримка спорту та ініціативного студентства є для нього пріоритетом. 
 
Олександр Грановський народний депутат України
 
Спорт – это очень важно, это очень почетно и всегда приятно, когда студенты спортом занимаются. Но спорт, как я говорю, только часть побед в их предстоящей жизни. Поэтому всегда очень приятно быть рядом с инициативными, сильными людьми, которым в последствии предстоит строить нашу родину, строить нашу страну. Поэтому мы, естественно, должны всячески им помогать – это наш святой долг тратить на это время, тратить свою энергию. И всячески делать жизнь студентов, насколько это возможно, более комфортной.
 
Саме для того у Харкові продовжує працювати програма "Шаг в будущее" Благодійного фонду Олександра Грановського. Її мета – в партнерстві з міською владою надати необхідну допомогу та підтримку освітній сфері міста.