Александр Чижов вызван на допрос по порноделу

08.01.2014 21:09   -
Автор:

Одному з активістів харківського евромайдану Олександру Чижову загрожує п"ять років позбавлення волі. Його звинувачують в розповсюдженні порнографії через соціальну мережу вконтакте. Сьогодні євроактивіста викликали на допит до Червонозаводського райвідділку міліції.  

Олександр Чижов

Я можу …. запевнити звичайно всіх, що я не займався розповсюдженням порнографії в мережі інтернет. 

А ось 23-річний харків"янин, його ім"я та призвище – таємниця слідства, іншої думки. Він звернувся до правоохоронців з заявою про те, що в одній з соціальних мереж невстановлений користувач зайшов на його персональну сторінку та розмістив на ній медіа-матеріали порнографічного змісту. Після чого попросив про особисту зустріч. Цю інформацію про подію оприлюднили правоохоронці на сайті МВС України в Харківській області.

Правоохоронцям Чижов представився як головний спеціаліст одного з управлінь державної установи та пред’явив недійсне посвідчення, отримане ще за часів помаранчевої влади. Сьогодні підтримати свого побратима за європейськими цінностями Олександра Чижова прийшли його прихильники й друзі. В руках плакати, на тілі оголені манекени.

Василиса Незабаром учасник мітингу

Мы все показываем, что мы живём в мире порнографии, вот у нас под одеждой вся порнография. Мы все порнографы, человек от порнографии неотделим. вот поэтому смотрите на нас. (СК) Что такое порнография сегодня посути это обнажение половых органов, вот первичных, вторичных, обнажили и стали частью порнографического мира сегодня.

Василиса Незабаром, чоловік, який вже не перший раз привертає до себе увагу.

Його дружина на дев"ятому місяці вагітності розгулювала голою у харківскій підземці.
Серед підтримки Чижова і син колишнього заступника Авакова – Сергій Третецький. І хоч підтримати прийшов – у невинність Чижова на сто відсотків не вірить.

Сергій Третецький учасник мітингу

Навіть якщо ми зараз припустимо найгірший варіант, я підкреслюю, що це лише припушщення і якщо мало місце порушення закону навіть якщо зі сторони Сашка у данному випадку. Або навіть якщо б тут знаходився рецидівіст, який вбив десятьох немовлят і потів випив їх кров, то до того активіста, до того криміналу до будь-якої людини повинні бути застосовані процессуально-процедурні норми.

Василиса Незабаром учасник мітингу

Всё может быть.

Т.е. ты не исключаешь, что вариант с порно был?

Всё может быть.

А от і сама сторінка, де було листування євроактивіста.

Володимир Бабушкін старший слідчий Червонозаводського РВ міліції

Под ником Александр Чижов были отправлены три видеозаписи, которые содержат порнографический характер.

У справах з перчинкою так звані європейці-опозиціонери спливали вже неодноразово. Світився в них і колишній губернатор Харківщини Арсен Аваков, білосердешний бухгалтер Олександр Кірш. Заплямований блакиттю і один з євромайданівских лідерів, журналіст Віталій Портніков. В мережі інтернет і досі є відео, де той розважається з хлопчиками.

Та турбувати опозиціонерів все починає тоді, коли про їх таємниці стає відомо. Тоді вони вголос заявляють, що це політична провокація. Як нещодавно заявляв і активіст харківського евромайдану Дмитро Пилипець. Який розповсюдив інформацію, що на нього напали, порізали та хотіли вбити. При цьому потерпілий з незначними травмами, порізами сідниць, вже на другий день втік з лікарні швидкої і невідкладної допомоги. По справі ж з розповсюдженням порно крапку не поставлено. Наразі ведуться слідчії дії.

Володимир Бабушкін старший слідчий Червонозаводського РВ міліції

По данному уголовному производству проводятся досудебные расследования, в ходе которых будут установлены все причины и обстоятельства вышеуказанного уголовного правонарушения.