Академика Павлова дорожники взяли на капремонт

07.03.2017 14:35   -
Автор:
У Харкові стартувала кампанія з ремонту міських доріг. Зараз шляховики з важкою спецтехнікою працюють на вулиці Академіка Павлова. Капітальний ремонт ведеться на майже кілометровому відрізку. На ділянці від вулиці Івана Комишева до Якіра.
 
Артем Миргород майстер з виконання робіт КП "Шляхрембуд"
 
В данный момент проводится срезка старого асфальта. Срезаем около пяти сантиметров. Производится демонтаж старого борта. На данном участке демонтируется и гранитный, и бетонный борт. В последствии гранитный будет устанавливаться на свое место. Бетонный будет завезен новый и будет так же установлен. 
 
На час проведення робіт рух для транспорту шляховики не перекривали. Автомобілі курсують в обидва боки. І буквально через два тижні тут стартує фінальний етап капітального ремонту – асфальтування дорожнього покриття.  
 
Артем Миргород майстер з виконання робіт КП "Шляхрембуд"
 
В связи с тем, что Академика Павлова улица широкая в момент асфальтировки мы не будем полностью перекрывать участок. Мы его разделим на две части. На одной части будет производиться асфальтировка, по другой будет идти движение в две полосы.  Для того, чтобы не создавать дискомфорт водителям.  Работы продлятся около месяца. 
 
За словами директора профільного департаменту крім капітального ремонту на Академіка Павлова дорожнє полотно цьогоріч планують замінити на вулицях : Клочківській, Котлова, Баркаса, Верінській та Тюрінській. Налаштовані завершити і відрізок дороги на ділянці від Клочківського до Бурсацького узвозу.