Аби перемогти – варто не втрачати віру. Як представники духовенства допомагають Харкову під час війни

16.09.2022 20:35   -

Навіть у найскладніші часи вони допомагають людям продовжувати боротися й наближати перемогу України. Таку підтримку містянам щодня надають представники різних конфесій у Харкові. Настоятель храму Святого Іоана Богослова Віктор Маринчак впевнений: саме зараз украй важливо знаходити та не втрачати віру. Адже в перші дні повномасштабного вторгнення вона значною мірою допомогла українським військовим стримати ворога на підступах до Харкова та захистити місто.

ВІКТОР МАРИНЧАК НАСТОЯТЕЛЬ ХРАМУ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА УПЦ
Вони надихалися своєю вірою в перемогу тоді, коли здавалося, що навала така, що її не зупиниш. Тому плекаймо свою свідомість, свою віру, свою надію і свою впевненість. Якщо ми будемо впевнені і непохитні духом – перемога буде за нами.

До представників духовенства українські військові наразі звертаються доволі часто. А після – проявляють надзвичайний героїзм і виконують надскладні бойові завдання, акцентує міський голова Ігор Терехов. І, додає, отримати підтримку, поділитися проблемами та зрозуміти, як їх подолати в будь-який момент може кожен містянин.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
И вы даете им надежду и своей мудростью делаете так, что людям становится жить намного легче. И огромное вам спасибо за тот каждодневный тяжелейший труд, который вы делаете, и за ту веру, которую вы несете людям.

За вагомий внесок у розвиток духовності, благодійну діяльність і гуманітарну допомогу харків’янам – учасників заходу нагородили пам’ятними дипломами.