90 – не предел. Ветеран ВОВ Василий Ященко отпраздновал свой юбилей

19.02.2015 17:29   -
Автор:

Ювіляр Василь Ященко у свої дев"яносто має активну громадську позицію та гарний настрій. Змалечку він допомагав родині, потім навчання і фронт. Одне з найяскравіших спогадів того часу Василя Олексійовича – перемога у Великій Вітчизняній.

У мирний час він вів викладацьку діяльність. Усі життєві випробування ветеран витримав з гідністю та честю. І нині з дев'яносторіччям ювіляра привітали друзі, рідні, товариші по службі, інші ветерани та представники місцевої влади.

Неллі Казанжиєва голова адміністрації Київського району

Желаем Вам, Вашим родным и близким, крепкого здоровья, счастья и мирного неба над головой. Пусть в дальнейшем Ваша жизнь будет наполнена оптимизмом, а удача сопутствует Вам всегда. Городской голова, Геннадий Кернес.

Ювіляр отримав багато квітів, сюрпризів та пам'ятну відзнаку від Харківскьої міської ради. А от головним подарунком, – говорить Василь Ященко, у дев'яностий День народження вважає життя. І те, що в ньому є рідні люди.

Василь Ященко ювіляр, ветеран Великої Вітчизняної війни

Они всегда мои очень дорогие, очень хорошие у меня дети, внуки. Я очень ими горжусь и думаю, что они будут и есть настоящими патриотами нашей Родины. Большое вам всем спасибо, здоровья вам всем, счастья, благополучия, мирного неба над головой, достатка и всех земных благ. Я вас всех обнимаю и целую.