9 травня Харківський Діснейленд планують перетворити на військове містечко

26.04.2013 17:50   -
Автор:

На головній алеї парку дев"ятого травня розгорнуть бойовий музей з військовою експозицією. Тут же поруч стоятиме тир Ворошиловський стрілок – працюватиме він ще за тими нормативами та стандартами, що були у воєнний час. Переможці отримуватимуть посвідчення ворошилівського срілка. Та знайдуться в День перемоги в парку заняття не лише для дорослих, а й для дітей.

Вікторія Лукашова радник Харківського міського голови

-В детском парке у нас будет конкурсная программа полевой госпиталь, детки смогут попробовать научиться надеть противогаз, наложить повязку, на носилки правильно положить, так как это было в полевом госпитале, детворе это будет очень интересно, во-вторых, мы будем учить деток писать письмо вот на треугольничках, письмо ветерану, открытки ветеранам будут писать в детском парке, у нас детки с нашими аниматорами.

Також можливо в парку Горького розгорнуть польову кухню для ветеранів. Для них же на ретро-майданчику гратиме жива музика. А сюрпризом для всіх стане виступ колективу бойових заспівувачів Харкова. Це діти віком від шести років, одягнуті в військову форму, виконуватимуть пісні тих років.

Анастасія Полякова