9 октября- Всемирный день почты

04.10.2012 23:26   -
Автор:

У залі оперного театру – близько півтисячі людей. Все це працівники укрпошти Харківщини. Напередодні всесвітнього дня пошти вони приймють вітання. Алла Москальова двадцять три роки пропрацювала у селищному відділенні зв"язку. За будь-якої погоди вона розвозить людям листи, пенсію, посилки. Для місцевих вона і друг, і помічник.

Алла Москальова листоноша Малинівського відділення зв'язку

-Робота так скажем складна із населенням, старіки, пенсіонери, молоді, з усіма треба найти общий язик, получається, люди мене люблять, я люблю людей і люблю  свою роботу.

Власне за таку любов до людей і своєї професії кращих працівників поштових відділень нагородили грамотами, подяками та відзнаками і від області, і від міста.

Євген Савін заступник голови Харківської обласної державної адміністрації

-Ни один дом, ни один город не обходится без вас, потому что вы те коммуникации, которые позволяют людям общаться между собой, и как бы ни шёл вперед технический прогресс, появился интернет и другие средства быстрой коммуникации, но всё равно без вас мы обойтись не можем.

Олександр Новак секретар Харківської міської ради

-Ваша работа, а это более 50 видов услуг, безусловно касается без преувеличения каждого жителя нашего города и я хочу вам сказать искренние слова благодарности от руководства города за ту работу, которую вы делаете для наших харьковчан.

Та від міста та області поштарям не лише слова вдячності за роботу. Останнім часом для цих людей створюють і комфортні умови праці. Нещодавно було поновлено роботу двох відділень зв"язку. Також проведено чисельні ремонти приміщень, триває комп"ютерізація робочих місць і оновлення велосипедів, без яких сільські листоноши і не уявляють свою роботу.

Анастасія Полякова, Євген Карпенко, Харьковские Известия