76 пунктов тестирования на Харьковщине готовы к ВНО-2016

04.05.2016 13:56   -
Автор:
Українська мова та література. Це перший обов"язковий іспит, який відкриває ЗНО-2016. Свої знання з цього предмету на Харківщині перевірятимуть близько 17 тисяч абітурієнтів. Старт завтра об 11-й. Із собою потрібно взяти оригінали сертифіката учасника, паспорт або свідоцтво про народження і запрошення-перепустку.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
В 10:15 открываются пункты. В 10:50 каждый пункт будет закрыт. Независимо от того, по уважительной или неуважительной причине кто-то задержался. Обязательно всем быть до 10:50. В 11 часов начнется централизованный процесс сдачи внешнего независимого оценивания. Делаю акцент на том, что у детей не может быть с собой никаких гаджетов, электронных девайсов. Недопустимо списывание.
 
Для того, щоб не запізнитися на іспит, нагадує Юлія Світлична, необхідно ще раз ретельно перевірити адресу та місце знаходження пункту тестування. Адже після виконання закону про декомунізацію назви вулиць помінялися.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Если мы говорим о районах Харьковской области, то там подвоз будет организован централизовано – через управления образования. Если мы говорим о городе, то каждый абитуриент доедет до места сдачи ВНО самостоятельно. нужно посмотреть, где находится пункт. Все пункты и маршруты указаны на сайте Харьковского регионального центра оценивания качества образования. Нужно посмотреть адрес.
 
Тих самих рекомендацій перший заступник губернатора радить дотримуватися і при складанні наступних іспитів, які нарівні з укрмовою та літературою будуть зараховані як державна підсумкова атестація – математики та історії України. Вони відбудуться 11 і 13 травня відповідно. А от для абітурієнтів, які перебувають на непідконтрольних Україні територіях, та учасників АТО, ці правила складання іспитів не стосуються. Для них існує окремий порядок. Реєстрація на ЗНО для цих категорій ще й досі триває. Аж до 20 травня. Усі умови зазначені на сайті Міністерства освіти і науки України.