700 детей Первой столицы посетили дельфинарий

08.06.2012 21:59   -
Автор:

Першими на водній сцені для глядачів виступають морські котики.  Потім трюки на екзотичній арені здійснює королева дельфінарію Морська левиця. Третій номер – від дельфінів. Морську виставу влаштували для тих, хто добре вміє малювати, фотографувати чи писати цікаві твори про життя пришкільних загонів. Вони усі- учасники конкурсу "Мій загін найкращий". Владислав Козирев переміг в номінації кращий твір про життя пришкільного загону.

Владислав Козирев ,учень школи №105:

-Ну я написал, как отряд ездил на разные экскурсии, что в нашем лагере бывает во что мы играем.

А от його однокласник Михайло Малюк переміг в номінації кращий малюнок. Хлопець каже -  в ньому відобразив якраз майбутній похід до дельфінарію.

Михайло Малюк ,учень школи №105:

-Ну мне хотелось бы, я слышал, что здесь два новых дельфина, два маленьких, ну я хотел бы увидеть маленьких , ну и тех взрослых, ну детям нужно чаще общаться с дельфинами, потому что они укрепляют нервы и лечат детей.

Мандрівка до дельфінарію важлива для всіх дітей, які взяли участь в цьому конкурсі та вийшли з нього переможцями, каже Народний депутат України Валерій Писаренко.

Валерій Писаренко, Народний депутат України:

-Сейчас начались детские каникулы и очень важно, чтобы дети не были брошены у них было чем заняться и мне кажется, что сегодня когда они пообщаются с жителями дельфинария, они поулчат заряд позитивных эмоций.

Також у дельфінарії нардеп розіграв серед школярів та вчителів три квитки на матч Голландія – Данія, який відбудеться у місті вже у суботу. Володарями квитків стали двоє школярів та вчителька молодших класів.

Олександра Суфіянова, Олег Синицький, Харьковские Известия.