645 миллионов гривен в этом году пойдёт из горбюджета на развитие и реформирование жилищно-коммунального хозяйства

23.05.2017 14:54   -
Автор:
Капітальними та поточними ремонтами у Харкові мають намір охопити понад 300 житлових об"єктів, зазначають у профільному Департаменті міськради. Сформовані титульні списки, складено графіки і терміни їх проведення. Цьогоріч, кажуть фахівці, в приоритеті – лІфтове господарство. В планах відновити майже сто лІфтів тих що потребують або капітального ремонту, або повної заміни.     
 
Роман Нехорошков директор Департаменту житлового господарства
 
На первом месте мы определяем капитальный ремонт лифтов. Поскольку лифты находятся в достаточно изношенном состояние. Срок эксплуатации одного составляет 25 лет. Соответственно с учётом того, что у нас в городе порядка 5 тысяч лифтов нам требуется ежегодно выделять большие средства на проведение соответственного капремонта.
 
Ведуться роботи і щодо зносу та кронування сухих та аварійних дерев в тому числі і на території ЖБК та ОСББ. На це передбачено фінансування в розмірі півтора мільйони гривень, щоправда ведуться ці роботи на умовах співфінансування з мешканцями таких будинків. Виконується міська програма з розвитку та реформування житлово-комунального господарства і в частині проводення благоустрою, озеленення міста та освітлення вулиць
 
Олексій Богач директор Департаменту комунального господарства 
 
12 миллионов мы потратили на содержание объектов зелёного хозяйства, это уборка всех наших центральных парков и скверов. Планируем также во втором квартале 3,5 миллиона на ремонт фонтанов в центральной части города и 21 миллион – это электроэнергия предприятия "Горсвет", которое освещает улицы нашего города.