6 пожеж виникло через військові дії на Харківщині: оперативно від рятувальників ДСНС

18.08.2022 09:43   -

Вночі ворог завдав ракетного обстрілу по Салтівському, Холодногірському та Слобідському районах міста Харкова, а також Красноградському районі області. Про це Харьковским известиям повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

В результаті обстрілів були зруйновані та пошкоджені багатоповерхові та приватні житлові будинки, гуртожиток та будинок культури. Підрозділи ДСНС залучались для ліквідації пожежі на площі близько 4 тисяч квадратних метрів у будинку культури Холодногірського району Харкова, а також у триповерховому житловому будинку Салтівськомуго району міста Харкова (7 осіб загинуло та 17 постраждало).

Також у місті Красноград було зруйновано 3 житлових будинки та 12 будівель пошкоджено. За попередніми даними в результаті обстрілів загинуло 2 особи. 3 людей, з них 1 дитину вдалось врятувати. Пожежі не було.

У Слобідському районі Харкова сталося часткове руйнування чотириповерхової будівлі гуртожитку та будівлі трамвайного депо. За попередніми даними загинула 1 особа. 8 людей, з них 2 дитини вдалось врятувати. Пожежі не було.