500 заявок від харків’ян: саме стільки опрацювали працівники КП “ХТМ” за ці вихідні

20.03.2023 14:55   -

У ці вихідні аварійні бригади КП “Харківські теплові мережі” усунули 15 дефектів на внутрішньоквартальних мережах центрального опалення та гарячого водопостачання. Працівники підприємства відпрацювали майже 500 заявок харків’ян, які надійшли до інформаційно-диспетчерської служби «1562» та кол-центру підприємства.

Усього ж з початку опалювального сезону теплоенергетики закрили майже 112 тисяч заявок громадян. Така кількість заявок, наголошують на підприємстві, обумовлена тим, що система теплопостачання погано переносить перепади напруги та гідроудари.

КП “ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”
Працівники ХТМ у процесі багаторазових запусків тепла виявили слабкі місця і готові виправити це в наступну ремонтну кампанію, яка почнеться одразу після закінчення опалювального сезону. Нагадаємо, тільки в минулу кампанію було замінено 200 км магістралей. Наступний план не менше.

Також, звітують на підприємстві, працівники тепломереж почали місячник «Зелена весна». У всіх районах міста робітники вивозять сміття та готують об’єкти до благоустрою, приділяючи особливу увагу розриттям після робіт інженерних служб. Наразі їх по місту 51, на минулому тижні, констатують у КП, закрито 26 шурфів.

ОСТАННІ НОВИНИ