5 регіонів рф готують референдум щодо проголошення незалежності

13.02.2023 12:45   -

П‘ять регіонів росії готують референдум щодо проголошення незалежності. Як передає ТСН, їхні лідери також хочуть воювати на боці України та просити допомоги у НАТО та ЄС щодо від’єднання від РФ. «Досить годувати Москву! Досить дохнути за Кремль! Вихід лише один – голосуй за Незалежність своїх республік! Вибирай щасливе майбутнє для себе та своїх дітей!», – закликають татарський, башкортський, чеченський, бурятський, ойрат-калмицький народи.

Президент Польщі Анджей Дуда в інтерв’ю «Le Figaro» заявив, що рф може перемогти Україну. «Якщо найближчими тижнями не відправимо Україні військову техніку, Путін може перемогти. І ми не знаємо, де він зупиниться». На думку Дуди, наразі суттєвою перевагою окупантів є люди – військові, «на яких росії начхати».

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для наближення перемоги ЗСУ необхідно щодня ліквідовувати певну кількість окупантів. Про це розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, цитує «Укрінформ». «Нам в день треба робити не по 1000 «похоронок» для Росії, а по 2500, 3000, а краще – 5 тисяч», сказав він. Ще один крок до перемоги, на його думку, – ракети, танки та авіація.

ОСТАННІ НОВИНИ