5 автоматів із символікою РФ, кулемет та ручний протитанковий гранатомет віявили в авто поблизу Пісочина

21.09.2022 09:45   -

На блокпостах минулої доби правоохоронці спільно з військовослужбовцями здійснили перевірку 1086 транспортних засобів для недопущення потрапляння до регіону зброї та наркотиків. Про це повідомили в ГУНП України в Харківській області.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності особовим складом ГУНП в Харківській області до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 11 осіб.

Також, минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 5 фактів незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини.

На автомобільній дорозі поблизу населеного пункту Пісочин Харківського району поліцейські вилучили з автомобіля зброю та боєприпаси. Чоловіки перевозили в транспортному засобі п’ять автоматів Калашникова з символікою російської федерації, один кулемет та один ручний протитанковий гранатомет, а також 130 набоїв. Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 317 воєнних злочинів.