5 000 обращений в приемную Валерия Писаренко за последние пол года

28.08.2012 19:04   -
Автор:

На прийом до народного депутата Валерія Писаренка сьогодні записалося понад півсотні чоловік. Люди хочуть віч-на-віч обговорити з народним обранцем свої наболілі проблеми і шляхи їх вирішення. Ось ці жіночки прийшли не від гарного буття . В їхньому дворі відкрили розважальний заклад, та людям не до сміху.

-Они просто не дают нам жить

З подібною проблемою, говорить Валерій Писаренко, він стикається не вперше. І готовий допомогти у її вирішенні.

Валерій Писаренко ,народний депутат України:

-Я со своей стороны обращаюсь в соответствующие структуры, которые могут и обязаны проконтролировать, чтобы не было шума, не было антисанитарии и конечно же тут мы привлекаем работу милиционеров, которые также обязаны следить за соблюдением правопорядка

Здебільшого до народного обранця люди зверталися з проблемами комунального характеру. Хоча були і питання виключно особисті: як-то влаштування на роботу чи допомога з пропискою. Та більшість звернень вдалося вирішити одразу на місці.

Валерій Писаренко, народний депутат України:

-На сегодняшний день достаточно высокий процент тех людей, которым нам удается помочь:часто рекомендациями, где-то делом, мы находим возможность контактировать городские службы, с людьми, там, где такой контакт не получается без моего вмешательства

Приймальня Валерія Писаренка відкрита всі сім днів на тиждень. Працює також он-лайн лінія, куди людина може зателефонувати і розповісти про свої негаразди. Якщо є необхідність особистої зустрічі з народним обранцем треба записатися до нього на прийом, який проводиться чотири рази на місяць.

Олена Мітясова, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.