40 учнів шкіл Дзержинського району нагородили стипендіями народного депутата України Валерія Писаренка

13.12.2012 22:37   -
Автор:

Він настільки зрадів нагороді, що від хвилювання не зміг її втримати. Третьокласник Данило в свої вісім справжній чоловік. Мовляв, вже у своєму віці завоював більше нагород в спорті, ніж його старші товариші по двору. А міг би й не одержати, якби мама в свій час не наполягла і не відвела до гуртків.

Данило Логвінов третьокласник

-Мне больше нравится бассейн – плавание. Потому что там можно больше плавать в воде, купаться, можно глубже нырять. А на каратэ там бегать, разминки всякие и там скучно, ну не весело, там всё время бъют.

Любила і так, а зараз ще більше. Мама Данила Альона, розповідає, що коли її син отримував нагороду з рук самого мера вона переживала навіть більше за свою маленьку "гордість".

Альона Логвінова матуся третьокласника

-Мой герой, мой защитник, мой котёнок и самый любимый.

Данило ж веде себе більш стриманіше, говорить як слід справжнім чоловікам, але від маминого поцілунку не відмовляється.

Сьогодні підтримати своїх чад до міськради прийшло чимало батьків. Тут відзначали кращих школярів Дзержинського району. Нагородами, у вигляді іменної стипендії народного депутата Валерія Писаренка були удостоєні 40 учнів.

Валерій Писаренко народний депутат України

-Это будет ежемесячная стипендия, которую мы будем ежегодно вручать самым лучшим ученикам.  Для того, чтобы Дзержинский район и дальше продолжал оставаться в лидерах по образованию в городе Харькове.

Серед нагороджених і десятикласниця Аліна. Вона отримала іменну стипендію за свої досягнення у вивченні мов. Каже, бути розумним завжди було модно.

Аліна Лузан десятикласниця

-Модно читать, модно красиво разговаривать. И вот все, кто сегодня здесь присутствовали нельзя сказать, что они "ботаники". Если человеку нравится учится, это не значит, что он днями и ночами кроме этого никаких интересов не имеет.

Бути кращим у точних науках, мовах або творчості завжди було і буде в пошані, говорить міський голова Геннадій Кернес. Можливо, саме ці поки школярі, будуть незабаром прославляти місто на більш високому рівні.

Геннадій Кернес  Харківський міський голова

-Нас ждут очень большие, большие планы, которые мы вместе с вами будем реализовывать потому что вы даёте нам уверенность в завтрашнем дне. Потому что глядя на вас мы понимаем, то что поступаем правильно и поэтому вам спасибо за вдохновение, родителям за терпение за то что они сегодня имеют таких прекрасных детей.

Завершилося вшанування кращих учнів шкіл Дзержинського району міні-концертом від таких же талановитих дітей.

Ігор Бескровний, Євгеній Дроботов Харьковские Известия