38-й Бард-фест – “Осенний Эсхар-2018”

17.09.2018 14:41   -
Автор:
Цьогоріч на фестиваль "Осінній Есхар", як завжди, з"їхались талановиті, активні та креативні люди – любителі авторської пісні. У Чугуївському районі, на березі Сіверського Дінця зібралось загалом понад шістсот учасників – бардів і глядачів майже зі всіх куточків України і навіть зарубіжжя.  
 
Юрій Варжеінов голова оргкомітету фестивалю "Осінній Есхар-2018"
 
Приезжают сюда добрые люди, поют добрые песни, наполняют сердца музыкой и делают праздники из будней. Вот мы продолжаем жить в таком формате.
 
Програма фестивалю насичена – відомі автори показали своє мистецтво, молоді початківці отримали професійну пораду і оцінку своєї майстерності, а любителі поезії та авторської пісні ознайомились і з новими жанрами і згадали давні улюблені хіти. 
 
Вадим Ланда учасник фестивалю "Осінній Есхар-2018" (м.Одеса)
 
Счастье в том, что невзирая на общую ситуацию, фестиваль живёт очень много лет и традиции поддерживаются. 
 
Цьогоріч фестиваль проходив за підтримки Харківскої міської ради та Благодійного фонду Дмитра Шенцева з метою розвику та популяризації в Україні авторської пісні та поезії. Адже сьогодні, зазначає народний депутат України Дмитро Шенцев, тільки духовно виховуючи людей, яким не чужі загальнолюдські цінності, що і оспівується в бардівських піснях, можна створити морально здорове суспільство. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Сегодня сложное время для воплощения таких идей, потому что к сожалению в чести радикализм, отрицание любого инакомыслия, постоянный поиск врагов, а бардовская песня она же направлена на другое, она прославляет любовь друг к другу, любовь, заботу, преданность себе, своим идеалам, преданность Родине, настоящий патриотизм, но я уверен, что пройдёт и это. И этот фестиваль будет звучать на другом уровне. 
 
Тож фестивалю бути, впевнений Дмитро Шенцев, і його незмінною складовою залишається ось така романтика: сосновий ліс, річка, зоряне небо, багаття і пісні під гітару.