35-летний парень погиб. Подробности ЧП в харьковской подземке

24.01.2017 14:36   -
Автор:
Він виждав останні секунди, аби потяг міг якомога ближче під'їхати. Сьогодні вранці в харківській підземці сталася надзвичайна подія. Молодик кинувся під потяг, що прибував на станцію. Машиніст застосував екстрене гальмування. Електрику вимкнули, стрибуна дістали з рейок та шпиталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги.
 
Олексій Білецький завідувач відділення анестезіології інтенсивної терапії для хворих з поєднаною травмою лікарні швидкої та невідкладної допомоги
 
В 11 часов, с известного места происшествия, был доставлен пострадавший приблизительно 35 лет, мужчина. Со слов бригады скорой помощи больной совершил суицидальную попытку, бросившись под состав в метрополитене на площади Конституции. Больной был доставлен в состоянии агонии. Из повреждений есть и повреждения скелета и тяжёлая черепно-мозговая травма, нельзя исключить и повреждения органов брюшной полости, грудной клетки. 
 
Медики кілька годин проводили всі необхідні заходи аби врятувати молодика, але це їм зробити так і не вдалося.
 
Олексій Білецький завідувач відділення анестезіології інтенсивної терапії для хворих з поєднаною травмою лікарні швидкої та невідкладної допомоги
 
В реанимационном зале был проведен весь комплекс реанимационных мероприятий, которые, к сожалению, не дали должного эффекта и больной скончался. Причина терминального состояния безусловно, тяжёлая сочетанная травма, по сути повреждения несовместимые с жизнью. 
 
Рух потягів в харківській підземці було відновлено за півгодини. Це не єдина пригода, що сталася останнім часом у підземці. У неділю з власної необережності на рейки на станції Центральний ринок впав чоловік.  З контактної рейки було знято напругу, працівниками станції людину було піднято на платформу. В харківській підземці нагадують всім пасажирам про суворе дотримання правил безпеки під час здійснення поїздок.