30 підприємств Харківщини визнано найкращими платниками податків

07.06.2012 22:30   -
Автор:

Другий рік поспіль в України визначають рейтинг сумлінних платників податків. Критерії за якими обирають переможців – не тільки сума платежів, а і участь підприємств у соціальних програмах, рівень заробітних плат та прозорість фінансової документації.

Юрій Кочергін заступник генерального директора ДП "Харківстандартметрологія"  

-Мы как налогоплательщики заинтересованы в том чтобы в этой среде существовала прозрачная схема оплаты налогов, нам в конечном счете это удается, мы ладим с налоговой инспекцией.

За останні кілька років, особливо після набуття чинності Податкового кодексу, відносини між контролюючими органами та підприємствами в Україні змінилися, відмічають платники податків. І це відразу ж позначилося на фінансових показниках у державі. Ведення бізнесу за законом у кілька разів збільшило надходження до бюджету.      

Юрій Сапронов заступник голови Харківської облдержадміністрації

-Именно ваша честная позиция и настойчивый труд это ваш личный вклад и в будущее Украины, и в будущее Харькова, и в будущее Харковщины.

Вручаючи грамоти керівникам Харківських підприємств віце-губернатор пообіцяв – щорічне нагородження кращих платників податків регіону стане ще однією традицією Слобожанщини.

Андрій Соловйов, Сергій Перець. Харьковские Известия.