25 березня. Нові військові адміністрації, гарантії від МВФ та обстріли окупантів – головне за ніч 

25.03.2023 12:02   -

Російські війська випустили понад 300 снарядів по Херсонській області. За даними ХОВА, регіон атакували з мінометів, РСЗВ, артилерії, танків, безпілотників, авіації, також по області завдали ракетного удару. Загинули дві людини, ще шестеро поранені. Міська влада закликала жителів евакуюватися.

Вночі російські військові вдарили ракетами по центру Краматорська та промисловій зоні. За даними міської влади, загиблих та поранених немає. Дані щодо руйнувань уточнюються.

Нові міські військові адміністрації. Президент Володимир Зеленський підписав указ про утворення трьох міських військових адміністрацій у Гірському, Сєвєродонецьку та Попасній Луганської області.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Уряди країн-кредиторів України надали гарантії, які дозволять відтермінувати виплати за зовнішнім боргом до кінця програми МВФ, тобто до 2027 року. Про це повідомляється на сайті Міністерства економіки та фінансів Франції. Відомо, що донори продовжуватимуть підтримувати Україну, надаючи подальше фінансування.

В ніч з 25 на 26 березня в Україні переводять годиники на літній час. О 3:00 26 березня стрілки годинника треба перевести на одну годину вперед.

ОСТАННІ НОВИНИ