24 семьи переселенцев в 2018 году получат квартиры в общежитии в Золочеве

16.04.2018 14:44   -
Автор:
Тетяна  з чоловіком і двома дітьми приїхали до Золочівського району з Луганська. Тут оселились і мешкають вже четвертий рік. Аби винаймати житло, каже жінка, доводиться витрачати купу грошей, тож весь цей час мріяли про власне. І от здійснилось – в новому гуртожитку, що реконструюють тут саме для переселенців, вони отримають 2-кімнатну квартиру.
 
Тетяна Потапова переселенка з Луганська
 
Тут условия очень и деткам ближе к гимназии и вообще и комнаты, и ремонт хороший будет, я надеюсь, ну уже по началу видно, что всё хорошо. 
 
Загалом у гуртожитку передбачено все необхідне, просторі кімнати, санвузли, душові, кухні та пральня. Будівельники вже перепланували внутрішні приміщення, замінили та утеплили дах і фасад, встановили пластикові вікна, проклали всі комунікації та електрику, зараз проводять оздоблювання. Губернатор Юлія Світлична під час своєї робочої поїздки до Золочівського району перевірила хід виконання робіт. Як зазначила керівник області, на сьогодні дуже гостро стоїть питання забезпечення житлом переселенців, адже не всі з них взмозі вийнаймати його за власний кошт, деяким потрібна допомога. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Винаходимо всі можливості. Просимо і Президента України для того, щоби мати підтримку, Кабінет міністрів звертає на нас увагу і додаткове фінансування виділяється. А також долучаються міжнародні фінансові організації, щоби вони свої кошти вкладали в розвиток інфраструктури. Завдяки одній з таких організацій залучені кошти і буде відремонтовано гуртожиток на 24 родини, які вже цього року заїдуть в своє житло і будуть користуватись усім необхідним з тим, щоб комфортно проживати на території Харківської області.