2012 – можно поступать одновременно в пять вузов

14.05.2012 17:37   -
Автор:

Більше можливостей для подальшого навчання та працевлаштування після отримання вищої освіти.

Ірина Бережна, народний депутат України  :

-Каждый выпускник  имеет право подать заявки сразу в 5 вузов параллельно, по трем разным направлениям, таким образом, вы понимаете, что существенно увеличиваются его шансы возможности поступить.

Іноземні мови та  інформаційні технології, математика та фізкультура, історія та література – випускники отримали повний багаж знань, і як вони ними розпорядяться залежить якою буде країна через два десятка років. Одинадцятикласники двадцять третьої гімназії, вже готуються до зустрічі із дорослим життям і оцінюють свої шанси на майбутнє.   

Артем Івакін,  випускник гімназії № 23: 

-Довольно таки много знаний, полезных навыков. А шансы. Ну сто процентов не могу оценивать. Скажем 50 на 50 будет справедливо.

Олена Рубанова,  випускниця гімназії № 23:

-Учитывая мой аттестат иду со знаниями хорошими и сама чувствую себя уверенно благодаря тому что училась хорошо на протяжение всех этих лет. И надеюсь конечно, что жизнь у меня сложиться хорошо и от этого конечно зависит и будущее Украины

Для кожного випускника останній день у школі, як екзамен. Прийомна комісія – вчителі, батьки та гості. Атестати, золоті медалі, подяки – перші оцінки з дорослого життя. Народний депутат України Ірина Бережна, яка сама добре пам"ятає відповідальний вибір власної професії, тепер нагороджує найголовніших учасників шкільного свята – батьків випускників. На думку депутата саме завдяки родинній турботі та любові у державі і з’явилося те покоління, яке продовжить будувати незалежну країну та виводити її у світові лідери науки та промисловості.

Андрій Соловйов, Ігор Луханін, Харьковские Известия.