16 мільярдів для українців

21.03.2012 18:15   -
Автор:

Віктор Янукович Президент України    
Забезпечення  реальної ефективності соціальних видатків – ось шлях, який дозволить досягти поставлених нами цілей. Держава має допомагати тим хто не може обійтися без сторонньої підтримки. Та створювати належні умови  для того, щоб активна працездатна частина населення могла забезпечити себе самостійно.
   

Підвищення пенсій та соціальних виплат, державні субсидії всім хто їх потребує та індексація заробітних плат бюджетникам. За розрахунками кабміну на реалізацію програм запропонованих президентом необхідно шістнадцять мільярдів гривень, і як відзначив міністр соціальної політики Сергій Тигипко, – у бюджеті вони є. Більш того мінфін вже підготував необхідні розрахунки.

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації   
Нынешнее повышение социальных выплат, начиная от пенсий и заканчивая единоразовыми выплатами это то что заработала страна, каждый здесь сидящий и все те кто живет и трудится в нашем государстве.))  

Кожен громадянин, вважають керівники області, повинен знати на яку підтримку від держави він має право. Для цього, у максимально стислі терміни у кожному районі буде складений перелік тих, чиї доходи відповідають критеріям малозабезпечених. Потім їх відвідають представники соціальних служб і пояснять які документи необхідно зібрати, аби отримати державні кошти.

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення
Главная проблема сегодняшнего общества это большой удельный вес малообеспеченных людей. Главная проблема малообеспечености это ограниченная доступность в получении элементарного: лечения, продуктов питания, одежды.

Для того, щоб наблизити соціальні служби до людей, керівництво Харківщині запропонувало ще кілька ініціатив. Штат соціальних служб розширять за рахунок залучення до роботи тимчасово не працюючих, кожен соціальний працівник за рахунок обласного бюджету отримає робочий одяг та взуття, для тих хто працює у віддалених районах закуплять велосипеди.

Андрій Соловйов, Віктор Ноздрачьов, Харьковские Известия.