12.12.12. – зареєструвати шлюб виявили бажання понад 60 пар

12.12.2012 20:56   -
Автор:

Анжела Сушко кореспондент

-Загалом у Харкові понад 60 подружніх пар виявили бажання зареєструвати свій шлюб саме 12 грудня 2012 року, вважаючи, що цей день і збіг цифр 12 12 12 – стануть для них вдалим початком сімейного життя.

Цієї миті Дарина і Віталій чекали давно. Історія їх кохання розпочалась 6 років тому. Тепер, кажуть прийшов час узаконити стосунки. Дату шлюбу обрали невипадково. Більш того підгадали, щоб розпис припав ще й на 12-ту годину 12-ть хвилин. Такі цифри сподіваються не тільки красиві, а ще й фартові.

Дарина і Віталій Марченки подружжя

– Все красивые даты как бы прошли и мы решили забрать последнюю самую красивую дату. 

– Что принесёт незнаю, думаю, счастье, но то, что она счастливая это однозначно. – По крайней мере мы знаем, что в декабре действительно крепкие браки.

З точки зору нумерології, зазначають фахівці, одиниця – лідерство і початок нового, але наступна двійка – привносить у стосунки протиріччя.

Лариса Гресь астропсихолог

-Все значимые события, связанные с 12-ю вконце концов заканчиваются противоречием, противостоянием или подстраиванием. Другого не может быть с точки зрения нумерологии.

Про це ж, каже Лариса Гресь, свідчать і зірки, складнощів в сім'ї, що народилась в день, коли співпали три дванадцятки, не уникнути.

Лариса Гресь астропсихолог

-Сатурн и Венера находятся в знаке Скорпиона, что говорит, что со временем брак станет холодным. Долгим, надёжнм, он не распадётся, но он будет холодным.

Втім, зазначає, це не привід засмучуватися, адже непорозуміння властиві кожній родині,тож міцність шлюбу залежить від взаємовідносин. Покладатися тільки на цифри і небесні світила, все ж таки неварто. Проти того, щоб будувати життя лише на числах, прикметах та марновірстві і у церкві, але людей, що відступають від християнських заповітів, тут не засуджують.

Олег Боровльов протоієрей

-Господь сказал не судите и не судимы будете. Люди, которые свою жизнь сверяют с числами, а не с заповедями Божьими совершают ошибку. Числа нужны, чтобы мы могли отличать вчерашний день от сегодняшнего и завтрашнего, но ни как не для Бога.  Я бы хотел пожелать людям, которые вступают в брак в этот день надеяться не на числа, а на то, что Господь им дарует любовь друг к другу, дарует мудрость.

Віра у магічність цифр, які здатні додати щастя, потрохи спадає, кажуть у РАГСах. Небувалий ажіотаж спостерігали 7-го липня 2007-го та через рік, на який припали три вісімки. Сьогдні в день 12-го 12-го 12-го зареєструвати шлюб прийшли здебільшого люди з виваженим рішенням.  

Лілія Грицай начальник відділу Державної реєстрації актів цивільного стану по місту Харкову

-В основном у нас пары сегодня 27-35-40 лет это и повторные и первые браки. Есть у нас даже пара, где жениху более 70 лет, а невесте больше 60 лет.

А ось на не менш привабливу дату 20-го 12-го 2012-го заяв на одруження поки не надходило. І тепер найближчий такий же красивий збіг цифр як – нуль перше – нуль перше – нуль перше – буде тільки у наступному сторіччі в 2101-му році. Хоча чергового ажіотажу а РАГСах очікують ще за тиждень 21-го грудня – у той день, коли ніби-то має настати кінець світу.

Анжела Сушко, Євген Карпенко, Харьковские Известия.