1 серпня Харків та область. Дані рятувальників ДСНС (відео)

01.08.2022 10:05   -

За добу з 31 липня по 01 серпня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 31 оперативний виїзд, з яких: на ліквідацію пожеж — 24, у т.ч. пожеж спричинених військовими діями – 9. Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Харківському (2), Чугуївському (4), Ізюмському (2) районах області, а також у Київському (1) районі Харкова. Горіли природні екосистеми, житлові будинки, надвірні забудови, виробничо-складські будівлі, поля з пшеницею.

Вранці 31 липня внаслідок обстрілу по Чугуївському району області, с. Коробочкіно, на території приватного домоволодіння горіла господарча споруда на площі пожежі 100 кв.м. За дві години рятувальникам вдалось ліквідувати пожежу.

Вночі 1 серпня, ворог завдав ракетного удару по Харківському та Чугуївському районах області, внаслідок чого було частково пошкоджені та зруйновані виробничі будівлі та адміністративно-складська будівля, а також сталися пожежі. Рятувальники оперативно ліквідували займання. Піротехніки ДСНС ліквідували 30 ворожих боєприпасів, що не розірвалися.

Олексій Муравйов