Відомий вихованець харківського волейболу проводить великий збір на ЗСУ

11.12.2022 12:15   -
Фото: instagram

Капітан національної збірної України з волейболу та гравець італійського клубу «Переджа» Олег Плотницький оголосив про великий збір на підтримку Збройних сил України, а всі хто зробить донат від 200 гривень має шанс отримати унікальні призи. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Збір коштів на підтримку ЗСУ Плотницький проводить разом з популярним волейбольним Інтернет-виданням volleyball.ua.

Фото: volleyball.ua

«Всі зібрані кошти будуть передані в Благодійний фонд Сергія Притули. Наша мета зібрати якомога більшу суму, підтримати українських захисників та захисниць, зробити багато бавовни нашим ворогам», – йдеться у спеціальному звернені до вболівальників.

Серед усіх, хто зробить грошовий переказ на спеціальний рахунок від 200 грн і більше, буде розіграно три коштовні призи:

1 місце – ігрова футболка волейбольної збірної України від капітана команди Олега Плотницького, в якій він грав на цьогорічному чемпіонаті світу;
2 місце – тренувальна форма італійської «Перуджі» від Олега Злотницького;
3 місце – фірмовий волейбольний м’яч «Mikasa VLS300».

Крім цього, людина, яка зробить найбільший донат в рамках цього збору, гарантовано отримає ще один приз – ігрова футболка італійської «Перуджі» від Олега Плотницького з автографами лідерів команди: самого Плотницького, а також Сімоне Джанеллі та Вільфредо Леона.

Благодійний збір на ЗСУ від лідера українського та світового волейболу триватиме до 18 грудня включно. Більш детальну інформацію про збір, розіграш призів та реквізити можна дізнатися тут.

Відзначимо, що Олег Плотницький народився на Вінниччині. А у восьмому класі переїхав до Харкова й надалі навчався на відділені волейболу в Харківському обласному вищому училищі фізичної культури та спорту. Виступав за харківські волейбольні команди «Юракадемія» та «Локомотив». У листопаді 2017 року Плотницький отримав запрошення від італійського клубу «Монца». Зараз виступає за інший провідний італійський волейбольний клуб – «Перуджа». Капітан національної збірної України з волейболу, з якою цього року дійшов до чвертьфіналу чемпіонату світу. Грає на позиції догравальника.

Раніше ми повідомляли, що Олег Плотницький з початку повномасштабної війни в Україні, яку розв’язала росія, неодноразово долучався до відправки гуманітарних вантажів із Італії в Україну.

Також нагадаємо, що зараз благодійний Аукціон на підтримку ЗСУ проводить й титулований харківський велогонщик Андрій Винокуров.