Учасниками ярмарку спорту в парку Горького стали сотні харків’ян. ФОТО

16.09.2019 09:30   -
Автор:
У церемонії відкриття заходу взяв участь Харківський міський голова Геннадій Кернес.
«Дуже приємно бачити тут так багато любителів спорту, батьків, дітей, бабусь і дідусів. Ви знаєте, що Харків – це спортивне місто, спортивна столиця нашої країни. І ми робимо все для того, щоб спорт у Харкові розвивався по максимуму, а здоровий спосіб життя виховувався з малих років. Здоров'я всім, перемог і хороших спортивних результатів!», – зазначив Геннадій Кернес.
Для проведення ярмарку територію парку розділили на три функціональні зони. На центральній алеї розмістилися близько 60 спортивних організацій, федерацій та клубів. На спортмайданчиках парку проводилися турніри та показові виступи з баскетболу, пляжного волейболу, гандболу, волейболу, настільного тенісу, міні-футболу тощо. У зоні бойових єдиноборств проходила презентація понад 40 спортивних організацій.
Телеведучий і лідер спортивного руху «JuniorZ» Олександр Педан провів на сцені зарядку для всіх учасників свята.
Як повідомив директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров, заявки на участь у ярмарку подали 110 спортивних організацій, федерацій та клубів. Вони провели майстер-класи та показові виступи. Також працювала зона віртуальної реальності, де можна було пограти в різні види спорту. Для дітей були організовані інтерактивні квести.