У Каразінському університеті презентують спортивного супергероя

24.09.2019 14:30   -
Автор:
Із самого ранку перед головним та північним навчальними корпусами університету (майдан Свободи, 4 та 6) будуть працювати спортивні локації з волейболу, стрільби з лука, тенісу та настільного тенісу.
У холі актової зали Головного корпусу університету о 12.00 відкриється виставка «Спортивні досягнення Каразінського університету», на якій представлять нагороди, що вибороли спортсмени вишу.
О 13.50 в актовій залі Головного корпусу розпочнеться Олімпійський урок, на який запрошено чемпіонів, призерів та учасників Олімпійських ігор. Під час уроку буде презентовано спортивний символ Каразінського університету «Team’Co». Харківський байбак Тимко, який живе на біологічній станції університету, вже давно відомий своїми пророцтвами, тепер же він буде ще і приносити удачу спортивним командам університету.
У програмі уроку також нагородження переможців та призерів 69 студентської Спартакіади університету, вшанування кращих спортсменів Каразінського університету — переможців та призерів Універсіади України та міжнародних змагань.