Світові зірки спорту, кіно та музики записали потужне звернення до українців (відео)

26.02.2023 11:20   -
Світові зірки спорту, кіно та музики записали потужне звернення до українців

Понад 30 відомих на весь світ закордонних та вітчизняних спортсменів, артистів та співаків звернулися до українського народу зі словами підтримки та побажаннями скорішої Перемоги. Серед них і почесна мешканка Харкова, титулована українська тенісистка Еліна Світоліна. Про це повідомляє спортивна редакція Харковских известий.

Відеозвернення до українців було опубліковано у соціальних мережах фандрейзингової платформи UNITED24.

Серед тих, хто знявся у цьому спільному відео такі топові зірки світової культури, як Джулія Робертс, Марк Гемілл, Барбра Стрейзанд, Морган Фрімен, Тімоті Снайдер, Метт Деймон, Кетрін Винник, Б’єрн Ульвеус та інші. Також у відеозверненні є провідні українські спортсмени – найкраща тенісистка в історії України Еліна Світоліна, легендарний футболіст Андрій Шевченко, чемпіон світу та Олімпійських ігор з боксу Олександр Усик і капітан нинішньої національної збірної України з футболу Андрій Ярмоленко.

Ми публікуємо це відео з вдячністю до кожного, хто підтримує Україну у найважчий період нашої історії та вірить у Велику Українську Перемогу. Слава Україні!, – йдеться на UNITED24 у дописі до цього відеозвернення.

Нагадаємо, що UNITED24 – це фандрейзингова платформа, створення якої ініціював Президент України Володимир Зеленський. На цьому ресурсі проходить збір пожертв та благодійних внесків на підтримку України від людей зі всього світу. З початку повномасштабної війни з російськими загарбниками на UNITED24 вдалося зібрати вже майже 300 млн. доларів США. Серед амбасадорів цієї платформи багато відомих людей, в тому числі, й згадані титуловані українські спортсмени – Андрій Шевченко, Еліна Світоліна та Олександр Усик, які успішно об’єднують світову спортивну спільноту навколо допомоги Україні.

До речі, раніше ми повідомляли, що у січні цього року Еліна Світоліна заради підтримки України відвідала також Всесвітній економічний форум у Давосі. А в цьому місяці екс-третя ракетка світу провела в Україні майстер-клас для юних тенісистів з 19 областей країни.