Підтримав ЗСУ – отримав постер з автографом гравця національної збірної

26.11.2022 13:23   -
Чоловіча збірна України з баскетболу

Федерація баскетболу України оголосила про благодійний збір на підтримку ЗСУ. Причому кожен, хто зробить донат на спеціальний рахунок від 200 гривень та більше отримає від ФБУ приємний бонус. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Федерація баскетболу України, гравці національної збірної та українських баскетбольних клубів вже не вперше долучаються до благодійних заходів на підтримку Збройних сил України. Зокрема, раніше на зібрані кошти на літньому Кубку України з баскетболу 3х3 було придбано авто для одного з підрозділів ЗСУ в Харківський області.

Наразі ФБУ відкрила новий благодійний рахунок, на який збирає кошти на потреби ЗСУ, а кожен, хто зробить благодійний внесок від 200 гривень і більше гарантовано отримає від національної Федерації баскетболу приємний сюрприз. Особливо він сподобається шанувальникам баскетболу та вболівальникам української збірної. Адже це буде постер розміром А3 з фото чоловічої збірної України з баскетболу з автографом одного з гравців національної команди.

До речі, гравцем основного складу нинішньої баскетбольної збірної України є й вихованець харківського баскетболу Олександр Липовий.

Крім того, той учасник збору, який внесе найбільшу суму, отримає унікальний постер з підписами усіх гравців збірної, які зараз грають у кваліфікації до чемпіонату світу 2023 року.

Унікальний постер з підписами усіх гравців збірної

Наразі на спеціальному благодійному рахунку від ФБУ зібрано близько 10 тисяч гривень. Збір на потреби воїнів ЗСУ, які звільняють країну від російського агресора, триває.

Також нагадаємо, що раніше ми повідомляли, як легендарний український баскетболіст Станіслав Медведенко зібрав для України чверть мільйона доларів.