Співробітники КП «Харківводоканал» стали переможцями обласної спартакіади. ФОТО

02.09.2019 12:40   -
Автор:
Організатором спартакіади виступила Харківська обласна організація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення. Учасники змагалися в семи видах спорту: міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, гирьовому спорті, армспорті, шахах та шашках.
У фінал змагань вийшли команди КП «Харківводоканал», КП «Харківські теплові мережі», КСП «Харківміськліфт» і КП «Шляхрембуд».
Як повідомив заступник генерального директора з загальних питань КП «Харківводоканал» Євген Дегтяр, спортсмени підприємства стали переможцями у всіх спортивних турнірах спартакіади.
«Успішно виступили на змаганнях Володимир Говоруха, Євген Єгоров, Олександр Сірко, Валерій Полупан, Сергій Катков, Микола Одриковський та Ольга Степанець. Подібні змагання не тільки піднімають і загартовують спортивний дух, а й об'єднують співробітників різних служб і підрозділів», – підкреслив Євген Дегтяр.
Зазначимо, директор Департаменту інформаційних технологій КП «Харківводоканал» Володимир Говоруха у своїй ваговій категорії на турнірі з гирьового спорту суперничав з чемпіоном Європи Олександром Красовським і завоював срібну медаль.
Як зазначила голова первинної профспілкової організації КП «Харківводоканал» Наталія Муравйова, спортсмени підприємства традиційно беруть участь в обласній спартакіаді і протягом багатьох років перемагають.
«На підприємстві приділяється необхідна увага розвитку спорту. Співробітники різних підрозділів успішно виступають на різних змаганнях і незмінно стають їхніми лідерами», – зазначила Наталія Муравйова.