Олександр Усик здобув дострокову перемогу в бою проти Чазза Візерспуна

13.10.2019 11:42   -
Автор:
Традиційно для бою важковаговиків, боксери розпочали з розвідки. Тож в першому раунді було мало чого цікавого. А вже на початку другого раунду українець “приклався” з лівої. Він захопив центр рингу, “ганяючи” суперника навколо. Хоча і в Чазза теж проходили удари.
Візерспун більше працював правою рукою, натомість Усик намагався його “дістати” лівим боковим ударом. Наприкінці третього раунду в українця почали проходити удари. Вже у четвертому раунді американець частіше став опиратися на канати. В Усика навіть пройшла трійка, він пішов “добивати” суперника, але й Візерспун відповів на цей своїй влучним ударом. А у п'ятому раунді влучних ударів стало значно більше.
Вже з початку шостого раунду Усик активно пішов вперед. Його суперник не завжди встигав за ним. А закінчився раунд тим, що Усик “загнав” суперника у кут рингу. Але американець вистояв. Та це було не довго. Після сьомого раунду він відмовився проводити бій. Тож Усик здобув дострокову перемогу у цьому бою.
Після бою Усика привітав президент України Володимир Зеленський, який зателефонував йому на мобілку.
“Велике спасибі. Ви знаєте, що ми боксували в міні-Україні. Дуже багато людей підтримували. Служу народу України. Гарного дня, ми поїхали далі. У наступні вихідні Олександр Гвоздик буде відстоювати честь країни. Ми поїдемо його підтримувати”, – відповів Олександр Усик.