Олександр Гвоздик готовий до титулу абсолютного чемпіона

18.10.2019 17:45   -
Автор:
Це вже не перша зустріч боксерів: перший поєдинок пройшов в рамках аматорського турніру в 2009 році. Тоді в першому раунді Гвоздик достроково програв. Тепер у українця з'явився шанс взяти реванш, але вже на профі-рингу, а також об'єднати два пояси – WBC і IBF.
«Зараз відразу кілька наших боксерів-зірок намагаються стати абсолютними чемпіонами світу, – прокоментував подію керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. – Цього статусу в першій важкій вазі вже досяг Олександр Усик – тепер він намагається повторити своє досягнення в суперважкому дивізіоні. А Ломаченко впритул підійшов до абсолютного чемпіонства в легкій вазі – не вистачає одного пояса. Свій шлях також починає Олександр Гвоздик і відразу чи не з самого сильного опонента в категорії – Артура Бетербієва. Підігріває інтерес до бою і той факт, що в цьому поєдинку все може скластися зовсім несподівано і неоднозначно. Чи зможе наша надія і гордість зломити опір дуже і дуже небезпечного суперника?».
Зараз на рахунку у Олександра Гвоздика 17 перемог в 17 поєдинках, 14 з яких – нокаутом. Крайній бій українець провів в березні цього року – Гвоздик захистив титул, вигравши технічним нокаутом в п'ятому раунді у француза Дуду Нгумбу. Не дуже відстає в результатах і Бетербієв, який провів 14 поєдинків і всі виграв нокаутом. Крайнім суперником росіянина стал уродженець Боснії і Герцеговини Радівоє Калайджіч. Але чи вдасться Бетербієву перемогти і Олександра Гвоздика?
А напередодні бою, в п'ятницю, 18 жовтня, о 22:00 в ефірі «Інтера» – спецпроект «Олександр Гвоздик. Перемоги в рингу і в житті». В ексклюзивному інтерв'ю ведучому «Великого боксу» Роману Кадеміну Гвоздик офіційно оголосив, що йде за титулом абсолютного чемпіона світу і чесно розповів, чи має на нього вплив той факт, що Бетербієв вже перемагав його десять років тому. Чим ще поділився з «Великим боксом» український чемпіон – дивіться на «Інтері» вже в цю п'ятницю!
А бій Гвоздик-Бетербієв дивіться в програмі «Великий бокс» в суботу, 19 жовтня, о 04:30 на телеканалі «Інтер»