На Харківщині відбувся футзальний турнір на підтримку ЗСУ (фото)

22.02.2023 10:59   -
На Харківщині відбувся футзальний турнір на підтримку ЗСУ (фото)
Фото: Красноградська районна федерація футболу

Змагання були організовані в Краснограді, а за їх нагороди змагалися п’ять команд. Переможця та призерів вони визначили за коловою системою. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Учасниками турніру стали чотири аматорські команди з Харківської області та гості з Полтавщини, а саме «Динамо» (Красноград), «Колос» (Сахновщина), «Авангард» (Зоряне), «Зоря» (Миколо-Комишувата) та «Колос» (Карлівка, Полтавська область).

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Змагання на підтримку Збройних сил України відбулись за ініціативі місцевої влади та підтримки районної федерації футболу і проходили в приміщені Красноградського фізкультурно-оздоровчого комплексу. Під час запеклих матчів вболівальники та учасники турніру долучилися до загального збору на тепловізор для бійців одного з підрозділів ЗСУ (113 ОТб ТРО). Серед відважних захисників цього підрозділу є й мешканець Краснограду, донька якого і звернулася за допомогою до організаторів турніру.

А його переможцем стала команда «Колос» із Сахновщини, яка пройшла турніру дистанцію з максимальним результатом, здобувши у чотирьох матчах чотири перемоги.

На Харківщині відбувся футзальний турнір на підтримку ЗСУ (фото)

Срібні нагороди дісталися місцевим «динамівцям», які у підсумковій таблиці відстали від лідера на три залікові бали, замкнули призову футболісти «Зорі».

Кращим воротарем турніру був визнаний голкіпер переможців Олександр Какадій. Микола Сердечний із красноградського «Динамо» отримав індивідуальний приз «Кращому гравцю змагань», Роман Піонтковський із «Зорі» став кращим бомбардиром турніру, забивши у чотирьох поєдинках вісім м’ячів.

На Харківщині відбувся футзальний турнір на підтримку ЗСУ (фото)

Відзначимо, що це вже третій благодійний турнір на підтримку ЗСУ, який проходив у Красноградській громаді з початку цього року.

Також раніше ми повідомляли, що ФК «Колос» з Сахновщини здобув срібні нагороди Всеукраїнського благодійного турніру на підтримку ЗСУ за участі чотирнадцяти команд, що тривав у Дніпрі на протязі двох місяців

ОСТАННІ НОВИНИ