На Харківщині відбувся чемпіонат з боксу серед військовослужбовців. ФОТО

20.09.2019 10:35   -
Автор:
До змагань долучилися як спортсмени-любителі, так і професіонали – майстри спорту, і кандидати в майстри спорту з боксу, суддівство здійснювали судді Національної категорії.
– Чемпіонат ми проводимо вже вдруге. Його головна мета – морально-психологічне розвантаження особового складу після повернення із району бойових дій, популяризація цього виду спорту серед військовослужбовців, оцінка рівня фізичної підготовки військових спортсменів та відбір кращих з них до подальших змагань, – розповів начальник служби фізичної підготовки та спорту оперативного командування «Схід» підполковник Євген Коробка.
За його словами, наступний етап боротьби, на якому змагатимуться боксери Сухопутних військ, відбудеться з 1 по 4 жовтня у Хмельницькому.
В ході тривалої та напруженої боротьби перемогу вибороли боксери артилерійської бригади із Запорізької області. Другу та третю сходинку п’єдесталу пошани зайняли військовослужбовці окремої механізованої бригади «Холодний яр» та військові зв’язківці з Дніпропетровщини.
По завершенню змагань переможці отримали заслужені кубки, медалі та грамоти. Також війскових спортсменів відзначили нагрудними знаками від начальника Генерального штабу Збройних сил України та командувача Сухопутних військ. А кращий боксер отримав від мера Чугуїва унікальний подарунок – боксерські перчатки з підписом Віталія Кличка.