Кошти з чергового благодійного Аукціону від провідних спортсменів Харківщини використані за призначенням (фото)

01.10.2022 13:47   -
«Допоможемо по-чемпіонськи»: зібрано майже 65000 гривень (фото)

Скориставшись допомогою від титулованого українського велосипедиста Владислава Сапожникова, волонтери придбали корисні речі на потреби поранених бійців ЗСУ, які проходять курс лікування в одному з харківських шпиталів. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Нагадаємо, що в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи» лідер національної збірної України з велоспорту ВМХ, переможець Кубка Європи-2021, віце-чемпіон Європи-2019, багаторазовий переможець та призер етапів Кубка Європи, чемпіонатів і Кубків України, вихованець куп’янської школи ВМХ, майстер спорту України міжнародного класу Владислав Сапожников виставив на благодійний Аукціон доволі цікавий лот.

Це унікальна футболка-джерсі національної збірної України з велоспорту BMX, в якій наш спортсмен успішно виступав на міжнародних топових турнірах. Також був додатковий приз від Федерації Велосипедистів Харківської області, що включав в себе повний комплект стильних нагород з чемпіонату України з велоспорту ВМХ, що проходив кілька років тому в Куп’янську.

Загалом з продажу лоту та додаткового рахунку, на який бажаючі могли внести будь-яку суму, було зібрано 8360 грн. Ці кошти Сапожников надіслав харківським волонтерам (контактна особа Олена Мельник), які допомагають пораненим воїнам ЗСУ в шпиталях Харкова та Харківської області.

І, як розповіла сьогодні кореспонденту «Харьковских известий» Олена Мельник, на цю суму (з невеликою доплатою) для одного зі шпиталів у Харкові були придбані чотири теплові гармати (потужні обігрівачі). Тож тепер в операційній та палатах, де лікують наших поранених, але незламних та мужніх воїнів буде ще тепліше та комфортніше.

До речі, в рамках спільного проекту Харьковских известий та провідних українських спортсменів «Допоможемо по-чемпіонськи» було проведено вже шість благодійних Аукціонів, з яких було зібрано майже 65000 гривень. Всі ці кошти були спрямовані на потреби військових, які боронять нашу Батьківщину від російських загарбників, та цивільних громадян.

Разом – ми, дійсно, сила! Перемога вже близько!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що жителям Ізюма доставили понад 500 наборів гуманітарної допомоги (фото).