Кошти з Аукціону Андрія Винокурова використані за призначенням

22.12.2022 16:30   -

На минулому тижні завершився благодійний Аукціон в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи» від титулованого харківського спортсмена, заслуженого майстра спорту з велоспорту на треку Андрія Винокурова, який зараз безпосередньо боронить нашу країну в лавах ЗСУ. Зібрані кошти з цього Аукціону вже реалізовані на добру справу. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Нагадаємо, що триразовий переможець Кубка світу, дворазовий призер чемпіонату Європу, учасник Олімпійських ігор, багаторазовий переможець та призер етапів Кубка світу, міжнародних рейтингових змагань, неодноразовий чемпіон та рекордсмен України Андрій Винокуров виставив на Аукціон доволі цікавий та унікальний лот. Це фірмова веломайка з чемпіонату Європи та унікальний комбінезон лідера Кубка Світу з велоспорту на треку. Сам Аукціон Андрій проводив на своїй сторінці у Фейсбуці, а переможцем мав стати той, чия ставка в коментарях була останньої на момент його завершення.

Загалом з Аукціону вдалося зібрати 11 тисяч гривень. І тут окрема подяка двом провідним тренерам харківського регіону з велоспорту – заслуженому тренеру України Олені Голубєвій та старшому тренеру відділення велоспорту Харківського Фахового коледжу спортивного профілю Олександру Авдєєву, які взяли найбільш активну участь в Аукціоні і разом надіслали цю суму (6 та 5 тисяч відповідно).

Як повідомив сьогодні Андрій Винокуров, кошти зібрані з цього Аукціону допомогли нашим мужнім військовим у більш успішному виконані своїх обов’язків, адже вони були витрачені на паливо для службових авто одного з підрозділів ЗСУ, який знаходиться у Харківській області.

Разом ми дійсно сила! Дякуємо всім, хто долучився до Аукціону, брав у ньому участь, надавав інформаційну підтримку та допомагав з репостами!

Загалом в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи» відбулося вже сім благодійних Аукціонів з провідними українськими спортсменами, з яких було зібрано та реалізовано вже 75000 гривень.

До речі, зараз в рамках благодійного проекту «ДПЧ» стартував вже новий, восьмий за ліком, благодійний Аукціон. Його проводить багаторічна лідерка паралімпійської збірної України з настільного тенісу, чемпіонка Паралімпіади-2020, дворазова чемпіонка світу, харків’янка Марина Литовченко. На благодійний Аукціон топ-спортсменка світового пара-настільного тенісу виставила спортивну екіпіровку з Олімпійських та Паралімпійських Ігор-2020 в Токіо (фірмова куртка волонтера та футболка з лого Олімпіади), а також захоплюючу книгу-фотоальбом про прекрасне та незламне місто Харків.

Аукціон проходить на сторінці Марини Литовченко у Фейсбуці й триватиме до 29 грудня. Всі зібрані кошти підуть волонтерам , які зараз закривають частину нагальних потреб наших військових під Бахмутом Донецької області. Стартова ціна лота 2 тисячі гривень, також є додатковий рахунок для бажаючих підтримати наших військових будь-якої сумою від 10 грн.

Долучайтеся до чергової доброї справи! Слава Україні, Перемога вже близько!