Юні чирлідери ДШМ №6 вибороли золото в п’яти номінаціях відкритого чемпіонату України з чирлідингу. ФОТО

06.12.2019 09:46   -
Автор:
Відкритий чемпіонат України з чирлідингу цього року зібрав більше 1,5 тисячі учасників з різних регіонів нашої держави.
Вихід на сцену кращого столичного спортивного комплексу «Меридіан», де проводився чемпіонат, став надзвичайно успішним для шкільного хореографічного колективу “Dance Art”. У його складі більше 20 учениць хореографічного відділення Дитячої школи мистецтв №6, які навчаються у 2-6-х класах (викладач Анастасія Поліщук).
Ґрунтовна підготовка, високий рівень майстерності, що дозволив продемонструвати цікаву й складну програму, цілеспрямованість та воля до перемоги забезпечили чудовий результат. Талановиті дівчатка вибороли золоті медалі у п'яти номінаціях, які були запропоновані організаторами чемпіонату – Федерацією чирлідингу та чирспорту України: Urban Cheer Solo, Performance Cheer Double, Trio Cheer Dance Show, Cheer Dance Double та Pom Dance.
Колектив “Dance Art”, незважаючи на юний вік учасниць, і раніше вдало виступав на престижних всеукраїнських змаганнях і має чимало перемог та титулів.
Слід зазначити, що традиційно на хореографічному відділенні ДШМ №6 представлені різні види хореографії, включаючи сучасний танець та чирлідинг. При цьому освоєння базових знань хореографії є обов’язковою умовою для всіх, хто опановує у школі хореографічне мистецтво.