Гравець ФК «Металіст 1925» звернувся про допомогу підрозділу ЗСУ, в якому служить його батько

20.11.2022 11:00   -
Фото: сторінка у Фейсбуці Юрія Потімкова

Відповідну публікацію гравець харківської команди Юрій Потімков розмістив на своїх сторінках у соцмережах. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских ивестий.

«Всіх вітаю, хто не знає мій батько Стефан Юрійович Потімков, зараз захищає нашу Батьківщину у складі ЗСУ, зараз зв’язку з ним майже немає, крім одного повідомлення «зі мною все добре» за тиждень. 18 листопада в день його народження, він зателефонував вперше за місяць, від радощі я навіть забув його привітати з днем ​​народження і єдине, що він попросив це спробувати зібрати гроші на модем StarLink, для того, щоб всі бійці на його позиції могли відповідати рідним, зв’язуватися з іншими батальйонами і робити точні удари по позиціям ворога. Зараз я роблю все можливе щоб зібрати гроші і прошу допомоги у вас друзі, для нашої спільної перемоги. Слава Україні», – зазначив у своєму пості Юрій Потімков.

Фото: сторінка у Фейсбуці Юрія Потімкова

Також він виставив реквізити рахунків для збору коштів на якісний зв’язок для наших захисників.

Відзначимо, що двадцятирічний Юрій Потімков виступає у «Металісті 1925» на позиції захисника. Його молодший на рік брат Ігор Потімков є капітаном «молодіжки» «Металіста 1925» (U-19) та основним воротарем цієї команди. Обидва брати – вихованці харківського футболу.

В чемпіонаті України з футболу серед команд Прем’єр-ліги, який поки що триває в умовах воєнного стану, «Металіст 1925» посідає наразі восьме місце.