Харківські синхроністки – чемпіонки світу з хайлайту. ФОТО

16.07.2019 09:26   -
Автор:
Свої імена в історію вписали Анастасія Савчук, Єлизавета Яхно, Марина і Влада Алексіїви, Яна Нарєжна, Аліна Шинкаренко, Катерина Резнік, Олександра Коваленко, Вероніка Гришко, Валерія Апрєлєва, а також запасні у цьому виді Марта Федіна і Дар’я Корнєєва, які отримали від суддів 94.5000 бали. Перевершивши результати інших команд, наші спортсменки посіли перше місце. Друге було за італійками (91.7333 бали), а бронзові медалі вибороли іспанські спортсменки (91.1333 бали).
Це вже друга медаль наших синхроністок на даному чемпіонаті світу. Нагадаємо, що в технічній програмі дуетів бронзову медаль здобули Анастасія Савчук та Марта Федіна.
Вітаємо спортсменок, а також усю збірну України з синхронного плавання на чолі з Заслуженим тренером України Світланою Саїдовою з перемогою!
Довідково. Цей чемпіонат став дебютним для хайлайту, який як вид програми затвердили у 2017 році. У ньому виступає 10 спортсменок, які протягом двох хвилин повинні показати мінімум чотири обов’язкових види акробатичних елементів.