Харків’яни завоювали медалі на турнірі на кубок Віктора Рубана

14.01.2020 09:26   -
Автор:
У змаганнях взяли участь близько 130 спортсменів з п'яти областей України, які змагалися у категоріях класичного і блочного лука.
За підсумками змагань, харків'яни посіли всі призові місця у категорії класичного лука серед чоловіків в особистому заліку: перше місце здобув Леонід Дикань, друге – Олександр Сердюк, а третє – Артем Мелехов. Серед жінок у цьому ж виді програми також перемогли харків'янки: перше місце посіла Ірина Третьякова, друге – Катерина Дубровіна, а третє – Дарина Павличенко.
У категорії «кадети» серед юнаків в особистому заліку «золото» виграв харків'янин Микита Дюняшев, «срібло» і «бронзу» харків'яни Сергій Кривко та Олександр Жук. Серед дівчат у цій же категорії кращими стали харків'янки Олександра Арістова (1-е місце), Вероніка Здоровенко (2-е місце) та Ірина Ярмак (3-е місце).
У категорії блочного лука серед чоловіків в особистому заліку кращим став харків'янин Вадим Головко, другим – харків'янин Віктор Галазюк. У жінок у цій категорії весь п'єдестал пошани посіли харків'янки: перше місце – Діана Мурашко, друге місце – Олена Гріншпун, а третє – Ангеліна Кононенко.
У командній першості серед чоловіків у класичному луці перемогла харківська команда «СДЮСШОР 1», срібним призером стала харківська команда «СДЮСШОР – юніори», а бронзовим – команда «ШВСМ». Серед жінок перемогла команда «ШВСМ», друге місце у команди «Харківська – 1», третє – у команди «Харківська – 2».
Серед кадетів у командній першості у класичному луці перше місце посіла команда «СДЮСШОР-1», друге – «ХДВУФК№1», третє місце – «СДЮСШОР-2». У дівчат в цій категорії також виграли харків'янки: першість здобула команда «Харківська-1», друге місце посіла команда «ХДВУФК №1», а третє – команда «СДЮСШОР 1».
У командній першості у категорії блочного луку перше місце виборола команда «Київ-1», друге – «Харків-2», а третє – «Харків – 1».