Жорстокі вбивства жінок у Харкові – судитимуть двох чоловіків (фото)

08.07.2022 16:20   -
Жорстоке вбивство у Харкові: на Салтівці наркоман зарізав сусідку та вбив матір

Салтівською окружною прокуратурою м. Харкова затверджено та направлено до Октябрського районного суду м. Полтави два обвинувальних акти за фактами вчинення умисних вбивств (ст. 115 КК України). Про це повідомляють «Харьковские известия».

За даними слідства, 16 квітня у коридорі квартири в Салтівському районі знаходились 43-річний чоловік та 66-річна сусідка. Сусідка образливо висловилась стосовно співмешканки чоловіка. Тому обурений зловмисник, який перебував у стані наркотичного сп’яніння, схопив ніж та наніс ним сусідці близько 30 ударів. Жінка померла на місці.

На галас із кімнати вийшла 69-річна матір зловмисника і побачила мертву сусідку. Чоловік схопив дерев’яну биту і вдарив нею матір по голові, від чого вона також померла на місці.

Щоб приховати сліди злочину, зловмисник поклав тіла на диван у кімнати і став загортати їх у ковдру, аби позбавитись них. Проте довести свій намір до кінця не встиг, оскільки до квартири повернулась його падчерка, яка і викликала правоохоронців.

Чоловіка судитимуть за ч. 1 ст. 115, п. 9, 13 ч. 2 ст.115 КК України.

Крім того, встановлено, що 14 травня в одній з квартир у Салтівському районі 82-річна матір дорікнула своєму 51-річному сину, що він зловживає алкогольними напоями. Зауваження настільки не сподобалось чоловіку, що він став бити матір руками і ногами. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Обвинувальний акт стосовно зловмисника направлено до суду за ч. 1 ст. 115 КК України.

На суд обидва зловмисника очікуватимуть, перебуваючи під вартою.

Жорстоке вбивство у Харкові: на Салтівці наркоман зарізав сусідку та вбив матір
Жорстоке вбивство у Харкові: на Салтівці наркоман зарізав сусідку та вбив матір

Раніше ми повідомляли про те, що 37-річний харків’янин вбив рідного батька.