Збільшилась кількість постраждалих від обстрілу Харківщини 8 лютого: подробиці

08.02.2023 14:19   -
Обстріл Харківщини 8 лютого: кількість постраждалих збільшилась

Протягом двох днів, 7 та 8 лютого, російські окупанти обстрілювали Куп’янський та Чугуївський райони Харківщини. Від сьогоднішнього обстрілу кількість постраждалих збільшилась до 5 осіб. Про це повідомляють  Харьковские известия.

За даними слідства, ввечері 7 лютого окупанти завдали ракетний удар по смт Куп‘янськ-Вузловий. Пошкоджено та зруйновано гаражі.

7 лютого ворог продовжував обстрілювати м. Вовчанськ. У місті пошкоджено приватні домоволодіння. Через обстріли загинула 72-річна жінка, дівчинка 16 років отримала поранення.

Вранці 8 лютого військові рф обстріляли з артилерії м. Куп’янськ: пошкоджено житловий будинок та автомобіль.

Також сьогодні, 8 лютого, близько 11:00 окупанти обстріляли с. Варварівка Чугуївського району. Внаслідок обстрілу поранення отримали двоє мирних мешканців: 69-річний чоловік та 65-річна жінка.

Також 8 лютого о 12:00 внаслідок ворожого обстрілу м. Вовчанськ отримав поранення отримав 52-річний чоловік, 10-річний хлопчик та 47-річна жінка. 47-річну жінку госпіталізували з мінно-вибуховою травмою.

За процесуального керівництва Куп’янської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ