За добу в Харківській області на російських мінах підірвалися двоє піротехніків та цивільний

05.01.2023 09:12   -
За добу в Харківській області на мінах підірвалися двоє піротехніків та цивільний

Минулої доби російські окупанти вели обстріли прикордонних населених пунктів Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів області. В області залишається дуже високою мінна небезпека. Про це повідомляють Харьковские известия.

Під вогнем ворожої артилерії, танків та мінометів були: Куп’янськ, Вовчанськ, Красне, Стариця, Огірцеве, Дворічна, Кислівка та інші населені пункти. Без постраждалих.

Вчора, 4 січня, під час виконання бойової задачі з розмінування звільненої від окупантів території в районі с. Шийківка Ізюмського района Харківської області внаслідок детонації боєприпасу загинув Сергій Гоцуляк, підполковник служби цивільного захисту, начальник групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Тернопільській області. Йому було 42 роки. Старший сапер тієї ж групи отримав поранення. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Крім того, в районі міста Балаклія Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік 22 років. Госпіталізований з вибуховими травмами у стані середньої тяжкості.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 44 вибухонебезпечні предмети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: