З початку вторгнення рф на Харківщині поліція затримала 329 зловмисників

03.07.2022 11:00   -
На Харківщині поліція затримала 12 російських військовослужбовців

Кожний факт збройних нападів рф на військові та цивільні об’єкти Харківщини ретельно документуються слідчо-оперативними групами усіх підрозділів харківської поліції. Повiдомляють “Харьковские известия” з посиланням на ГУНП.

Поліція оперативно реагує на всі повідомлення про злочини.

В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу затримані 12 російських військовослужбовців, 3 посібники та 2 учасники ДРГ, 44 підозрюваних в умисному вбивстві, 17 підозрюваних у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, 2 підозрюваних у насильстві щодо працівника правоохоронного органу, 1 – за порушення правил безпеки дорожнього руху, 1 – за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, 1 – за поширення інформації про переміщення та розміщення Збройних Сил України, 1 – за незаконне переправлення осіб через державний кордон, а також 245 підозрюваних у майнових злочинах та злочинах, пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю.

Якщо ви стали свідком або жертвою злочину, негайно телефонуйте 102.

Також повідомити про злочин можна за допомогою чат-боту в месенджері телеграм @Kharkiv102_bot «Служба 102 поліції Харківської області».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що поліцейські Харкова оперативно затримали зловмисника, який вдарив ножем свого знайомого.