Ворог завдав по Харкову близько 12 комбінованих ракетних ударів. Станом на зараз — 5 загиблих

23.01.2024 12:50   -
Ворог завдав по Харкову близько 12 комбінованих ракетних ударів. Станом на зараз — 5 загиблих

23 січня російські терористи двома хвилями ракет нанесли удар по Харкову. Всього окупанти випустили по місту 12 ракет систем С-300, Х-32 та «Іскандер». Про це повiдомляє Iнфосiтi.

«Окупанти завдали по житловим районам Харкова близько 12 комбінованих ракетних ударів – системи С-300, Х-32 та «Іскандер». Кількість загиблих внаслідок ворожого обстрілу Харкова зросла до 5. Травмовано – 51 особу», – розповів очільник ХОВА Олег Синєгубов.

Нагадаємо, під завалами одного з будинків опинилася родина: чоловік, жінка й дитина. Чоловіка врятовано, операція ДСНС триває.

Що відомо про загиблих та поранених


За даними керівника слідчого управління поліції Харківщини Сергія Болвінова, у лікарні померла 59-річна поранена під час ракетних ударів рф по Харкову. Жінка отримала вибухову травму, уламкові поранення голови, шиї, грудної клітини, черевної порожнини та обох ніг.

Ще один чоловік загинув біля напівзруйнованої дев’ятиповерхівки.

Загиблу жінку дістали з-під завалів п’ятиповерхового будинку.

Ще одна загибла – бухгалтер наукового підприємства, що теж потрапило під ворожий удар.

Також після влучання в приватний будинок людину буквально розірвало на шматки. Наразі її особа встановлюється.

“Серед постраждалих шестеро це діти, дівчата віком від одинадцяти до сімнадцяти років. З різаними ранами, вибуховими травмами та уламковими пораненнями дітей госпіталізували, в однієї з дівчат поранено око. Дорослих до лікарень доправляли з відкритими переломами, контузіями, рваними ранами та відкритими ранами голови”, – зазначив Болвінов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ