Війська рф обстріляли Харківську область: сталися три пожежі (фото)

20.06.2023 09:00   -
Війська рф обстріляли Харківську область: сталися три пожежі

Протягом минулої доби ворог продовжував з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювати цивільну інфраструктуру населених пунктів Харківського, Куп’янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів області. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, під ворожим вогнем перебували: Гур’їв Козачок, Уди, Червона Зоря, Козача Лопань, Липці, Тернова, Стариця, Огірцеве, Охрімівка, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Лютівка, Івашки та інші населені пункти.

На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційного удару по населеному пункту Бударки. На Куп’янському напрямку ворог завдав авіаційного удару по населеному пункту Кислівка.

Внаслідок ворожих обстрілів біля сіл Ківшарівка та Глушківка Куп’янського району сталися лісові пожежі у хвойних лісах. Загальна площа лісових пожеж складала близько 6 га. Рятувальникам вдалось оперативно загасити пожежі та запобігти поширенню полум’я на будівлі та споруди, що межували з хвойним лісом. Жертв та постраждалих немає.

У Вовчанську Чугуївського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено багатоквартирний будинок, приватне домоволодіння, сталася пожежа. Першими на її гасіння вирушили вогнеборці місцевої пожежної команди із селища Вільча. Згодом їм на допомогу прибули рятувальники 47-ї ДРПЧ. На час прибуття пожежників горів дах багатоквартирного будинку барачного типу на площі 300 кв.м. Вибухом зруйновано частину будинку на площі 200 кв.м. Постраждалих немає.

ОСТАННІ НОВИНИ